loading...

دانلود فایل | دانلود ها | پی سی دانلود | سرزمین دانلود

فایلی که اینک در هایپر فایل قرار دادیم ، فایلی است که  دانلود مقاله غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی      می باشد امیدواریم ا

دانلود مقاله غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

تیم مدیریتی هایپرتمپ بازدید : 67 یکشنبه 11 تير 1396 نظرات (0)

فایلی که اینک در هایپر فایل قرار دادیم ، فایلی است که  دانلود مقاله غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی      می باشد امیدواریم این مجموعه سوالات  برای شما مفید واقع شود

 

 نمونه ترجمه

چکیده

غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته  به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای 70درجه سانتی گراد به مدت 1، 2 و 3 ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (0، 60 و 120 ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.


دانلود مقاله غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
درباره ما
Profile Pic
دانلود بهترین فایل های پر کاربر در ایران که توسط گروه هایپرتمپ گرد آوری میشود
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 5177
  • کل نظرات : 42
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 37
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 326
  • باردید دیروز : 266
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 592
  • بازدید ماه : 15,857
  • بازدید سال : 92,855
  • بازدید کلی : 1,144,792